Wie zijn wij?

 

 

JKboekhouding is begonnen uit een gedeelde passie voor cijfers, service en ondernemen. Wij vinden dat jouw ondernemerschap centraal moet staan. Daarvoor moet jouw financiële situatie wel een solide basis zijn, en dat staat bij ons centraal. 

Het is onze missie om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in de financiële kant jouw onderneming. Wij onderscheiden ons niet door wat we doen, maar hoe we dat doen. Eerlijk en transparant. We communiceren graag snel en helder, maar bovenal is het ons doel om jou te ontzorgen!

Voor ons niks bijzonder. Wij noemen het: ‘ongewoon gewoon’ zakelijk, met frisse blik en persoonlijke touch. Meer weten? Get in touch.

Jandré Koster

Boekhouder

Jandré is een financieel mastermind en meester in ontzorgen. Door zijn bedrijfseconomische achtergrond en jarenlange boekhoudervaring brengt hij iedere boekhouding perfect op orde. Mocht hij niet bezig zijn met cijfers, ontdekt hij graag de wereld of sprint hij over het hockeyveld.

Thom Kauffman

Boekhouder

Een energieke cijfer expert met passie voor finance. Thom heeft alle nodige ervaring en kennis door zijn achtergrond in corporate finance. Met een muziekje in zijn oren, verdiept hij zich in spreadsheets en balansen om jouw boekhouding te optimaliseren. Bovendien legt hij jou met gemak de moeilijkste belastingregels uit.

Max Nieuwenhuysen

Accountmanager

Max heeft een vlotte babbel en talent voor organiseren. Hij staat altijd in contact met onze klanten om ze zo goed mogelijk te helpen. Door korte lijntjes en goede service geeft hij iedereen een lach. Hoor je hem niet bellen, dan hoor z’n hiphop muziek al van ver of scheurt hij je waarschijnlijk voorbij op z’n racefiets.