Financieel advies

ONZE DIENST

Financieel advies

Financieel advies door JKBoekhouding: wat kunnen wij voor uw onderneming betekenen?

U kunt JKBoekhouding inschakelen voor het verkrijgen van financieel advies met betrekking tot uw onderneming. Regelingen en wetten in de financiële sector zijn onderhevig aan verandering en deze veranderingen kunnen van belang zijn voor uw onderneming.

JKBoekhouding kan u niet alleen van dienst als u een bestaande onderneming heeft, ook bij het oprichten van een nieuwe onderneming of bij de overgang van de ene rechtsvorm naar een andere rechtsvorm, voorziet JKBoekhouding u graag van advies.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij JKBoekhouding staat transparantie voorop. De prijs van het financiële advies en de inhoud hiervan, worden van tevoren duidelijk voor u uiteengezet en besproken. Wij sturen u dus nooit zomaar rekeningen, zonder dat dit van tevoren met u afgesproken is. U kunt exact aangeven op welke gebieden u financieel advies wenst en JKBoekhouding bespreekt graag samen met u wat de aandachtspunten binnen de financiële situatie en administratie van uw onderneming zijn en waar eventueel winst op te behalen valt.

Een goede boekhouder verdient zichzelf terug door het geven van financieel advies.

JKBoekhouding combineert jarenlange ervaring met brede kennis binnen het boekhouders vak. Wij weten exact op welke gebieden veel bedrijven geld laten liggen en wat veel ervaren financiële struikelblokken zijn. Hierdoor kunnen wij zeer gericht advies geven, waardoor u in de meeste gevallen meer geld zult verdienen aan het inschakelen van JKBoekhouding , dan de kosten die u aan ons uitgeeft.

Een frisse blik op de financiële bedrijfsvoering van uw onderneming kan er namelijk vaak voor zorgen dat u gebruik kunt maken van verschillende tot dan toe onbenutte financiële voordelen. Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voorbeelden van financieel advies.

  • Aftrekposten
  • Overgang naar andere rechtsvorm (eenmanszaak, VOF, BV)
  • Investeringen
  • Verzekeringen, pensioenregelingen e.d.
  • Inkomstenbelasting
  • Investeringsaftrek
  • TOZO
pexels-cottonbro-3943723